Referenssi-
toteutuksiamme

SONTE -kalvo sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Presidentin toimisto, kokoushuone, laboratorio, palvelinhuone, hotelli.  Vuoden tekninen tuote on täydellinen ratkaisu kaikille.

Porsche myymälä

Sonte älykalvo on täydellinen käytettäväksi yrityksissä, joissa on tarpeen erottaa osastot toisistaan, esimerkiksi varasto tuotantotiloista. Katso miten tämä toteutettiin Porschella.

Park Avenue toimistorakennus

Kokoustilan ikkunoihin asennettu älykalvomme tarjoaa sinulle vapauden ja yksityisyyden kokouksen tai koulutuksen aikana. Tämä moderni teknologinen ratkaisu vaikuttaa varmasti työn mukavuuteen ja laatuun.

https://sonte-poland.pl/wp-content/uploads/2020/06/skanska-170x70-1-170x70.png

Skanska

Sonte älykalvo on täydellinen käytettäväksi yrityksissä, joissa on tarpeen erottaa osastot toisistaan, esimerkiksi varasto tuotantotiloista. Katso miten tämä toteutettiin Skanskalla.

https://sonte-poland.pl/wp-content/uploads/2020/05/tdec-1-170x70.png

TDEC Group

Kokoustilan ikkunoihin asennettu kalvomme tarjoaa sinulle vapauden ja yksityisyyden kokouksen tai koulutuksen aikana. Tämä moderni teknologinen ratkaisu vaikuttaa varmasti työn mukavuuteen ja laatuun.

https://sonte-poland.pl/wp-content/uploads/2020/05/maspex-1-170x70.png

Maspex Group

Sonte älykalvo tilanjakajissa on täydellinen käytettäväksi yrityksissä, joissa on tarpeen jakaa toimisto osiin, esimerkiksi varastoon, tuotantoon ja myyntiin.

https://sonte-poland.pl/wp-content/uploads/2020/06/indigo-170x70-1-170x70.png

Indigo-hotelli

Sonte älykalvo on täydellinen luksushotelleihin. Sen tarjoama yksityisyys tuo mielenkiintoisen lisän moderniin sisustukseen ja lisää tilan avaruutta tarvittaessa.

https://sonte-poland.pl/wp-content/uploads/2020/05/codewise-1-170x70.png

Codewisen toimisto

Sonte älykalvoa käytetään myös kokoushuoneissa. Onko sinulla kokous, jonka aikana arvostat yksityisyyttä? Ei ole parempaa ratkaisua kuin Sonte älykalvo. Hallitse yksityisyyttäsi milloin haluat

https://sonte-poland.pl/wp-content/uploads/2020/06/abb-170x70-1-170x70.png

ABB: n toimisto

Sonte älykalvo sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Presidentin toimisto, kokoushuone, jaettu toimisto, laboratorio, palvelinhuone, hotelli, koti. Vuoden tekninen tuote on täydellinen ratkaisu kaikille.

https://sonte-poland.pl/wp-content/uploads/2020/06/canexpol-170x70-1-170x70.png

Canexpolin toimisto

Sonte-kalvo sopii täydellisesti toimistoihin. Lasipinnoille asennettuna voit vapaasti valita läpinäkyvyyden ja sumennuksen väliltä.

https://sonte-poland.pl/wp-content/uploads/2020/09/clariant-170x70.png

Clariantin toimisto

Clariantin toimisto Monopolis Łódźissa tekee vaikutuksen muotoilullaan, joka on synonyymi korkealle käytettävyydelle. Katso miten Sonte älykalvoa päätettiin käyttää täällä! Kokoushuoneista tai henkilökohtaisista toimistoista tulee hetkessä paikkoja, joiden avulla voit säilyttää riittävän yksityisyyden.

https://sonte-poland.pl/wp-content/uploads/2020/05/pcss-1-170x70.png

Supertietokone- ja verkkokeskus

Sonte älykalvon avulla voit säätää sisään tulevan auringonvalon määrää, jotta laitteet eivät kuumene ja siten on turvallinen. Sinä päätät, kuinka paljon valoa tulee huoneeseen tietyllä hetkellä.